Palvelut

Asiakaslähtöinen palvelu on yksi YTM:n toiminnan peruspilareista. Palveluiden keskiössä on pitkään kokemukseemme perustuva asiantuntijuus yhdistettynä toimittajiemme korkeaan tietotaitoon. Palvelutarjontamme sisältää räätälöityjä asiantuntijapalveluita, elinkaari- ja ylläpitopalveluita sekä laitteistojen ja osaamisemme vuokrauspalveluita. Kerromme tällä sivulla lisää palvelukonsepteistamme.

Asiakasarvoa palveluilla – Yhdessä kohti kestävämpää huomista

Palvelutiimimme ydinosaaminen perustuu kokeneiden ammattilaisten pitkään historiaan toimialalla. Asiantuntijoillamme on laaja tietotaito toimittamistamme ratkaisuista ja toimialan erityispiirteistä. Tekemisemme laatua mitataan säännöllisesti niin asiakastyytyväisyyden, ulkoisten laatukatselmuksien kuin omien laatumittareidemme avulla. Nykyisten asiakkaidemme palaute on meille paras käyntikortti. Voitte lukea referenssejä ja saamiamme asiakaspalautteita täältä.

Asiakkaanamme voitte luottaa siihen, että olemme jatkuvasti kehittämässä omaa osaamistamme. Valitsemme huolella laitetoimittajamme ja hyödynnämme myös heidän osaamistaan asiakkaidemme ongelmien ratkaisemisessa. Vahvalla toimittajayhteistyöllä varmistamme oman oppimisemme globaaleista asiakastarpeista ja trendeistä. Me keskitymme siihen, että ammattitaitomme, työvälineemme ja menetelmämme ovat aina laatutavoitteidemme mukaisia ja asiakkaamme pääsee keskittymään oman liiketoimintansa kannalta tärkeämpiin asioihin.

Asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalvelumme ovat räätälöityjä suunnittelu-, koulutus-, analysointi- ja konsultointiratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Meillä on oman osaamisenne ohella laaja asiantuntijaverkosto, jota voimme hyödyntää lisäarvon tuottamisessa asiakkaidemme liiketoimintaan.

Elinkaaripalvelut ja service-konseptit

Elinkaaripalveluidemme avulla tavoitteemme on ratkaista asiakkaiden ongelmia heille räätälöitävillä service-konsepteilla, joissa määritetyn haasteen ratkaiseminen ulkoistetaan YTM:n hoidettavaksi. Ratkaisut perustuvat kumppanuuteen asiakkaittemme kanssa ja niistä sovitaan sopimuksilla.

  • Puhdasta hengitysilmaa (esim. tuotantolaitteen ohjaamoon)
  • Puhdasta voiteluainetta (varmistamme ja takaamme prosessin voiteluaineen kunnon)
  • Safety as a service (asiantuntijan kartoituksiin yhdistetyt oikeat paloturvallisuustuotteet ja/tai kaasunilmaisimet erilaisiin tuotantoprosesseihin ilman mittavaa kertainvestointia)

Ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelumme kattavat erilaiset ylläpito- ja korjaustyöt tuotteiden elinkaaren aikana. Tarjoamme kattavan valikoiman huoltopalveluita, jotta asiakkaamme voivat varmistaa tuotteidensa toimivuuden ja tehokkuuden koko niiden elinkaaren ajan.

  • Asennukset
  • Huollot
  • Korjaukset
  • Määräaikaistarkastukset ja -huollot

Vuokrauspalvelut

Vuokrauspalvelumme tarjoavat joustavan ja kustannustehokkaan tavan hankkia laitteita, laitteistoja ja osaamistamme asiakkaidemme käyttöön. Asiakas ei joudu sitoutumaan isoihin kertahankintoihin ja prosessin tai laitteen ylläpidon haasteet siirretään YTM:n vastuulle.

  • Laitevuokraus
  • Henkilöstövuokraus
  • Osaamisen vuokraus (esim. vuodonetsintä)

Tuotanto- ja kokoonpano palveluna

Rakennamme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa räätälöityjä tuotekokoonpanoja ja kittejä. Asiakkaamme pääsevät keskittymään ydinosaamiseemme meidän toimittaessa heille esikoottuja komponentteja asiakasspeksien mukaisesti.

Voimmeko auttaa jollain muulla tavalla?

Olemme aina kiinnostuneita keskustelemaan tavoista, joilla voisimme auttaa yritystänne menestymään. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Palveluilla lisäarvoa asiakkaan omaan liiketoimintaan

Palveluidemme tärkein tavoite on tuottaa asiakkaillemme lisäarvo. Auttamalla asiakkaitamme olemme mukana mahdollistamassa asiakkaidemme menestystä. Jokaisen tarjoamamme palvelun keskiössä on asiakkaan haaste, johon etsimme yhdessä ratkaisua.

Palveluvalikoimamme ovat suunniteltu helpottamaan asiakkaidemme arkea ja säästämään heidän aikaansa ja resurssejaan, jotta he voivat keskittyä ydintoimintaansa. Palvelumme ovat joustavia ja räätälöitäviä, joten voimme löytää asiakkaallemme juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun. Tavoitteemme on, että asiakkaan kanssa yhdessä tehtävän tilannekartoituksien lopputuloksena löydämme yhdessä palveluita, joiden ulkoistaminen meille lisää asiakkaiden tuottavuutta ja antaa siten heille kilpailuetua markkinoilla.

Elinkaari- ja ylläpitopalveluiden merkitys kestävälle kehitykselle

Elinkaari- ja ylläpitopalvelumme tähtäävät kaikki siihen, että laitteiden ja laitosten käyttöikä pidentyy sekä ennakoitavuus ja luotettavuus paranevat. Pidentämällä käyttöikää vähennetään samalla tarvetta hankkia uusia laitteita ja laitteistoja, mikä näkyy suoraan yrityksen hiilijalanjäljessä. Panostaminen pitkäikäisyyteen ei siis ole ainoastaan taloudellisesti järkevää, vaan myös ekologisesti vastuullista.

Kokonaistaloudellisuuden ohella osaamme usein auttaa asiakkaitamme myös energiatehokkuuden optimoinnissa. Modernit ja sujuvasti kulkevat tuotantolaitteet ja -linjastot kuluttavat myös energiaa koko ajan vähemmän. Myös tällä on suora vaikutus yrityksen hiilijalanjälkeen.

Yritystoiminnan keskiössä ovat kuitenkin aina ihmiset ja jokainen yritys haluaa pitää huolta omistaan. Yksi palveluvalikoimamme keskeisistä teemoista on turvallisuus. Voimme vuotomittausten, paloturvallisuuskartoitusten, puhtaan hengitysilman ja vastaavien avulla olla suoraan vaikuttamassa turvallisuuteen asiakkaidemme prosesseissa. Oman toiminnan turvallisuuden kehittäminen on osa sosiaalista vastuullisuutta.

Jokainen päätös merkitsee. Olemme mielellämme mukananne matkalla kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Haluatko keskustella lisää palveluistamme?

Kerro yhteystietosi ja asiantuntijamme ottaa yhteyttä.